Данас су директору др Чивовићу уручени кључеви 6 нових Шкода фабија

Циљ, односно мисија наше установе је пружање квалитетне примарне здравствене заштите становништву општине Горњи Милановац.

Квалитетне здравствене услуге и задовољног пацијента нема без ангажовања здравствених радника, а а друге стране потребно је да они буду мотивисани како би завршавали своје  задатке на најбољи могући начин.

За ангажовање и мотивацију здравствених радника није од пресудног значаја финансијска и материјална накнада, већ неке додатне специфичности уз које су они расположени да уложе додатне физичке и менталне напоре и послове, не само заврше, већ их заврше на најбољи начин.

За лекаре и сестре кућног лечења, поливалентне патронаже и све оне који излазе на терен у сеоске амбуланте - исправна и безбедна возила су радно место али и мотивација за додатно ангажовање.

“Захваљујући разумевању локалне самоуправе и председника општине Дејана Ковачевића обезбеђена су средства за набавку 6 нових возила за потребу наше установе а на задовољство свих запослених али и свих суграђана, на чије потребе и очекивања ћемо, надам се успешно одговорити.

Хвала председнику општине и локалној самоуправи, уз остварење неких пројеката на које смо конкурисали, ово је значајан искорак у унапређењу безбедности запослених али и квалитета здравствене заштите“, рекао је тим поводом др Александар Чивовић.

Danas su direktoru dr Čivoviću uručeni ključevi 6 novih Škoda fabijaDanas su direktoru dr Čivoviću uručeni ključevi 6 novih Škoda fabijaDanas su direktoru dr Čivoviću uručeni ključevi 6 novih Škoda fabijaDanas su direktoru dr Čivoviću uručeni ključevi 6 novih Škoda fabijaDanas su direktoru dr Čivoviću uručeni ključevi 6 novih Škoda fabijaDanas su direktoru dr Čivoviću uručeni ključevi 6 novih Škoda fabijaDanas su direktoru dr Čivoviću uručeni ključevi 6 novih Škoda fabija
.


поделите!

пратите нас!